Aanmelden

Heb je belangstelling? Dan mag je 3 proeftrainingen meedoen alvorens je definitief als lid te melden.

Let op: ook proefleden melden zich vast aan als lid via onderstaand inschrijfformulier.

Opzeggen

Opzegging voor het volgende verenigingsjaar (1 juli-30 juni) dient uiterlijk 30 april plaats te vinden. Dit in verband met opgave van de teams aan de hockeybond voor 1 juni.
Opzeggingen dienen schriftelijk/per email plaats te vinden bij de ledenadministrator:

Email: [email protected]

Contributie
De hoogte van de contributie is leeftijdsafhankelijk. Voor de bedragen zie het item "informatie"

Inschrijvingsformulier

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.